Puma schoenen en sportkleding

Puma, opgericht in 1948 door Rudolf Dassler, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend sport- en lifestylemerk. Met zijn opvallende logo, de springende Puma, straalt het merk dynamiek en snelheid uit, wat perfect past bij de kernwaarden van sport en prestatie. Puma is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik. Adolf (Adi) ging na de ruzie verder met adidas waar Rudolf Puma oprichtte. 

Puma heeft zich onderscheiden door innovatie in sportkleding en -schoenen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor atleten en sportliefhebbers kunnen genieten van comfort en prestaties. Of het nu gaat om de nieuwste hardloopschoenen met baanbrekende demping of stijlvolle streetwear met een sportieve twist, Puma weet functionaliteit en mode perfect te combineren.

Wat Puma uniek maakt, is de constante drang naar vernieuwing en samenwerking met invloedrijke figuren uit de sport- en modewereld. Door samen te werken met bekende ontwerpers en beroemde persoonlijkheden blijft Puma relevant en trendy, en versterkt het zijn positie als een merk dat de grenzen tussen sport en lifestyle vervaagt.

Met zijn wereldwijde aanwezigheid en een breed scala aan producten blijft Puma mensen inspireren om actief te zijn en te streven naar hun doelen, zowel op als buiten het sportveld. Puma is niet zomaar een merk; het is een levensstijl dat de kracht van sport en stijl verenigt in een herkenbaar, iconisch merk.