Adidas, meer dan sport -en trainingskleding

Adidas, opgericht in 1949 door de Duitse broers Adolf en Rudolf Dassler, heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een wereldwijd icoon in de sport- en lifestyle-industrie. Het merk staat bekend om zijn kenmerkende drie strepen en het tijdloze logo met de bladvorm, symbolen die synoniem zijn geworden met kwaliteit en innovatie. Dit valt goed terug te zien in de witte Adidas damessneakers.

Adidas heeft een diepgaande betrokkenheid bij sport, zowel op professioneel als recreatief niveau. Het merk heeft langdurige samenwerkingen met enkele van 's werelds meest bekende atleten en sportteams, wat heeft bijgedragen aan de groei van zijn reputatie. Innovatie staat centraal in Adidas, met constante technologische vooruitgang in hun producten, zoals Boost-demping en Primeknit-materialen, die comfort en prestaties optimaliseren.

Naast sportartikelen heeft Adidas met succes de brug geslagen naar de lifestyle-markt, met populaire collecties zoals Originals en Yeezy. Het merk heeft een wereldwijde culturele invloed, gedreven door creativiteit en design.

Adidas blijft niet alleen streven naar excellentie in producten, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Het heeft zich gecommitteerd aan milieubewuste praktijken, zoals het verminderen van plastic afval en het gebruik van gerecyclede materialen in productie.

Kortom, Adidas belichaamt niet alleen sportprestaties en stijl, maar ook een ethos van voortdurende verbetering en maatschappelijke verantwoordelijkheid.