The North Face

The North Face

In de jaren 60 verwierf het merk The North Face volgers onder actieve outdoor-atleten en startte het met de sponsoring van expedities naar de verste, vaak nog ongerepte hoeken van de wereld. Dit was het begin van een trotse traditie, die vandaag de dag nog steeds op volle kracht wordt doorgezet en doorlopend het mantra van The North Face bekrachtigt: Never Stop Exploring™.

In de vroege jaren 80 bracht The North Face ontdekkingstochten naar de uiterste hoeken van de wereld en werd skikleding voor extreme omstandigheden aan het assortiment toegevoegd. Dit waren de dagen van pastelkleuren, neonkleuren, haarverf en hanenkammen. Hiermee werd de basis gelegd voor de vrijgevochten sneeuwsportatleten van vandaag de dag. Tegen het einde van het decennium werd The North Face de enige leverancier in de Verenigde Staten met een uitgebreide collectie hoogwaardige buitenkleding, skikleding, slaapzakken, rugzakken en tenten.

Nu, meer dan 50 jaar na de bescheiden start, heeft The North Face een uitgebreide lijn kleding, uitrusting en schoenen voor schitterende prestaties. 

New Peak Tee
- Black
- White
- Grey
- Red
- Navy

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.