McGregor

McGregor

Amerika, het land waar dromen uitkomen en waar iedereen hoopt op een kans naar succes, is ook de huisvesting van het merk McGregor geworden. Een Schot op jonge leeftijd naar Amerika, liet alles achter en begon zijn passie te realiseren door een kledinglijn te starten. McGregor heeft de typische Amerikaanse stijl overgenomen. De stijl van McGregor vormt een goede aanvulling in de kast van elke man en vrouw. De sportieve look is goed te combineren met verschillende stijlen. Uiteraard onder een leuke korte broek of onder een casual jeans maar ook bij een wat nettere outfit misstaan de ontwerpen van dit Amerikaanse label zeker niet.

De McGregor schoenen zijn elk seizoen weer anders en daarbij zie je altijd de huidige trends terugkomen in de designs. Vaak wordt leer gebruikt, maar ook andere materialen, zoals metallic, suède of lak om het geheel wat speelser te maken. De schoenen van McGregor hebben een smalle tot normale pasvorm met een stevig en soepel voetbed.

Benieuwd of de ontwerpen van McGregor ook voor jouw voeten een goede pasvorm zijn? Bestel de McGregor collectie dan nu met hoge kortingen in onze online shop en je ontvangt ze binnen twee tot vier werkdagen bij u thuis.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.